Самолетни билети

Адвенчър Плюс може да ви съдейства в избора и закупуването на самолетни билети. На място в офиса или след отправено запитване ще ви предложим оптимален вариант за вашия приятен полет до близки и далечни дестинации

Запитване за резервация

Запитване за резервация можете да направите през Контактната форма на сайта от ТУК

Резервация на хотели

Ние от екипа на Адвенчър Плюс имаме достъп до разнообразни хотелски резервационни системи и можем да ви предложим конкурентни цени за наставяне както за вашата почивка, така и за служебни или краткосрочни пътувания.

Рент-а-кар и трансфери

Ако искате да бъдете мобилни във вашето пътуване в чужбина, можем да ви предложим различни варианти за наемане на кола. А за тези, които предпочитат да си почиват в хотела с коктейл в ръка, можем да предложим трансфери от хотела до летището и обратно.

Фирмени мероприятия

Вече имаме опит в организирането на фирмени мероприятия и тийм-билдинг. Може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания и предпочитания, а ние да ви предложим варианти за провеждане на корпоративни събития или празници.

Индивидуални оферти

Ако вие сте истински пътешественик и желаете да организирате самостоятелно пътуването си –  можем да ви помогнем със съвети, избор на хотели или програми по избрани дестинации. Ще изготвим за вас индивидуална оферта, съобразена с вашите предпочитания за време, бюджет и начин на пътуване.

ПОДАРЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ

Ако ви предстои радостно събитие – рожден ден, сватба, кръщене – или просто искате да изненадате близките си с нестандартно празнуване на необичайно място или да подарите преживяване – свържете се с нас и ние ще ви помогнем в избора.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

Адвенчър Плюс предлага подаръчен ваучер за пътуване. Можете да изберете конкретна дестинация, или просто да оставите избора за време и място на този, на когото подарявате ваучера. Ваучерите са поименни за избрана от Вас сума.