×

Внимание

The form #1 does not exist or it is not published.

Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет

Екскурзия до Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет – Промо цена – 1790 евро

 

Екскурзия Остров Бали – почивка на острова на мечтите. Изживей своето приключение! Седем екскурзии + масаж и вечеря включени в цената.

 

13 дни/11 нощувки

 

Дати:

19.11.2019 – 01.12.2019
03.12.2019 – 15.12.2019
12.01.2020 – 24.01.2020
31.01.2020 – 12.02.2020
10.03.2020 – 22.03.2020

 

Банкок

Тайланд е незабравимо място! Омагьосва пътешествениците с пъстрота, страхотен климат и екзотична мозайка от луксозни курорти, древни храмове, азиатска пренаселеност, гостоприемство – усмивки, слънце, аромати. Фантастична храна, улични търговци, нощни пазари и добре известните тайландски масажи. “Златният град” Банкок е побрал в себе си цялото това разнообразие – тук са най-величествените будистки храмове и императорски дворци.

 

Сингапур

Сингапур е уникален град-държава, разположен в Югоизточна Азия. Обхваща територията на 63 острова, заемащи 710 км2 площ. Най-големите от тях са Сентоса, Пуалу Убин, Пуалу Теконг. Градът е събрал в себе си историята и традициите на Изтока и блясъка на модерния Запад в един необясним, фантастичен баланс. Това е най-развитата държава на малайзийския полуостров. И има защо!

 

Камбоджа

Кралство в югоизточна Азия, разположено в южната част на Индокитайския полуостров, Камбоджа граничи с Тайланд, Лаос, Виетнам и Сиамския залив. Прекрасна, екзотична и страна изпълнена с противоречия страна. Невероятни природни богатства, храмове, усмихнати хора… и варварско военно минало. Днес тази мистериозна страна открива пред туристите своите тайни. Любителите на Азия ги очакват необичайни будистки паметници, непроходими тропически гори и савани с рядка растителност. Около половината от територията на страната е заета от горски масиви, като голяма част от тях са гъсти, влажни тропически гори. Горите играят важна роля в икономическия живот на страната.

В Камбоджа се намира Ангкор Ват – храмов комплекс близо до Сием Реап, смятан за най-големия религиозен паметник в света. Първоначално основан в началото на XII век като индуистки храм, към края на века той постепенно е превърнат в будистки. Комплекс от сгради, образец на високия класически стил на кхмерската архитектура. Ангкор Ват е символ на Камбоджа, както и една от грандиозните туристически атракции в света.

 

Остров Пукет

Тропическият рай на Тайланд удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманово море. Най-големият тайландски остров ни кани да изживеем мечтите си!

 

ПРОГРАМА:

 

ДЕН 1: София - Доха - о-в Пукет

Отпътуване от София за Тайланд с редовен полет на авиокомпания Qatar Airways по маршрута София – Доха – о-в Пукет.

 

ДЕН 2:о-в Пукет

Пристигане на о-в Пукет. Трансфер и настаняване в хотела.

Сред най-известните туристически зони на Пукет е световноизвестният плаж Патонг Бийч. Там е съсредоточена голяма част от нощния живот и туристическите пазари на острова.
Икономиката на Пукет сега разчита на плантациите от каучуково дърво и на туризма. Островът предлага чудесни условия за гмуркане, плуване, кану. Пукет е домакин на около три милиона чуждестранни гости годишно, което го превръща в един от най-любимите световно известни курорти в Азия.
Това е най-богатата провинция на Тайланд след Банкок. Великолепни пясъчни плажове, кристално лазурно море, огромни варовикови скали и богат подводен свят, уникални национални паркове, тропически джунгли и екзотичен нощен живот – множество барове, ресторанти и нощни клубове - Пукет е всичко, за което сте мечтали!

Разходка из града. Нощувка.

 

ДЕН 3: о-в Пукет

Закуска. Плаж на екзотичен залив, почивка и разходка в прекрасната околност /транспорта с лодката до залива се доплаща/.

Нощувка.

 

ДЕН 4:о-в Пукет

Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка или по желание /срещу допълнително заплащане – 70 евро на човек/ – целодневна екскурзия с обяд до няколко прекрасни острова с моторна лодка /08:00 - 17:00 ч./
Островът на маймуните, Островът-бар, заливът Мая. Плаж, шнорхелинг, обяд, коктейли на борда и, разбира се, остров Пи Пи, познат от филма "Плажът" с Леонардо ди Каприо. Съвсем на живо, съвсем истински.
Нощувка.

 

ДЕН 5:о-в Пукет

Закуска. Плаж, почивка, вечерна разходка илипо желание /срещу допълнително заплащане – 70 евро на човек/ - целодневна екскурзия с моторна лодка до Джеймс Бонд Айлънд, Лава Айлънд и още няколко малки прекрасни места. Обиколка с канута, заобиколени от кристално чиста вода и фин пясък.
Вечерта, по желание /срещу допълнително заплащане/ – Пукет Фантазия. В уникалния културен парк вижте екзотично представление в стил Лас Вегас, посветено на историята на Тайланд, което по интересен начин обединява тайския фолклор, магия, въздушен балет, акробатика, циркови номера с участието на повече от 30 слона, множество птици, биволи и пироефекти.
Нощувка.

 

ДЕН 6:о-в Пукет - Сингапур

Закуска. Трансфер до летището и полет до Сингапур. Трансфер до хотела и настаняване.
Обиколка на чудесата на Сингапур: Хотел Marina Bay Sands, Статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/ – символ на Сингапур, "Малката Индия" – цветен, ухаещ и незабравим индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи и багри.

Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - "The Gardens by the Bay" със своите невероятни градини, електрическите дървета със светлинно шоу, както и двата купола-оранжерии /срещу допълнително заплащане/.

Нощувка.

 

ДЕН 7: Сингапур

Закуска. Целодневно посещение на остров Сентова – островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции – Universal Studio Park, Аквапарк, Градината на пеперудите, Музеят на восъчните фигури + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Истински незабравимо!

Нощувка.

 

ДЕН 8:Сингапур - Камбоджа

Закуска. Трансфер до летището и полет до Сием Реап /Камбоджа/.

Настаняване в хотела и разходка в града и нощните заведения в центалната част на града.
Нощувка.

 

ДЕН 9:Ангкор Ват

Закуска. Днес се отправяме на невероятно пътешествие във времето.
Съвсем близо да града се намира Ангкор Ват - изключителен храмов комплекс с площ на няколко десетки футболни игрища /транспорт и входни такси не са включени в цената/. Сякаш погълнат от джунглата, това е мечтата на всеки пътешественик.

Нощувка.

 

ДЕН 10:Камбоджа - Банкок

Закуска. Пешеходна разходка из града /13.00 – 21.00 ч./

Най-зашеметяващата гледка в цял Тайланд и едно от най-величествените чудеса на Азия са Храмът на изумрудения Буда и Кралският дворец. Храмът е построен в края на XVIII в. от Рама I, за да съхранява Изумрудения Буда /Пра Кео/ - най-святата статуя, която за тайландския народ е символ на могъществото, божествеността и просвещението на страната.

Големият Дворец е сред най-красивите творения на Сиамския кралски двор. Бил е седалище на монарсите на Тайланд от средата на XVIII в. до 30-те години на XX в. Перлата на Банкок и най-красив дворец в страната е разположен на площ от 945 000 м2 и обхваща над 100 сгради, в които е събрана 200-годишна история на дворцовия живот.

Пресичаме реката с моторна лодка и сме в подножието на храма Ват Арун, изобразен на повечето монети в Тайланд. Малък, но много красив и необичаен. Вечерна разходка.

Нощувка.

 

ДЕН 11:Банкок

Закуска. Свободно време за разходка или по желание /срещу допълнително заплащане – 70 евро на човек/ - екскурзия до Плаващия пазар в Дамнеон Садуак и Пазара с влака /08.00 – 17.00 ч./
Плаващият пазар се намира на 110 км от Бангкок и е изключително място за традиционно пазаруване от малки лодки, обиколка по безкрайни канали... и страхотни снимки.

Съвсем наблизо се намира друг световно известен пазар, познат като Пазара с влака. Всички сме гледали клипчетата как композицията буквално преминава през голям, оживен местен пазар. Интересно, забавно, необичайно.

Завръщане в Банкок. Вечерна разходка.

Нощувка.

 

ДЕН 12:Банкок

Закуска. Днес ще се разходим из потайностите на Chinatown. Този пъстър и шумен квартал на Бангкок има с какво да ни изненада - гледки, вкусове, ухания...

В ранен следобед с тук-тук такси продължаваме към Уат По (Храмът на Полегналия Буда). Най-старият (XVI в.) и най-голям храмов комплекс в Банкок. Гигантски домакин там е дългият 46 м и висок 15 м позлатен Полегнал Буда – най-голям по рода си в цял Тайланд.

Нощувка.

 

ДЕН 13:Банкок - Доха – София

Ранен трансфер до летището и полет до София.

 

В цената са включени:

 • Самолетени билети София – Доха – Пукет и Банкок – Доха – София на авиокомпания Qatar Airways
 • Вътрешни полети: Пукет – Сингапур, Сингапур – Сием Реап и Сием Реап – Бангкок
 • Всички трансфери по програмата
 • Съдействие за получаване на тайландска виза
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Банкок
 • 4 нощувки със закуски в хотел 4* остров Пукет
 • 2 нощувка със закуска в хотел 4* в Сием Реап /Камбоджа/
 • 2 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
 • Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина"
 • Водач

 

В цената не са включени:

 • Допълнителни екскурзии /по желание/
 • Визи за Тайланд
 • Виза за Камбоджа
 • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховка
 • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
 • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
 • Входни такси за музеи и атракциони
 • Неупоменати в програмата услуги
 • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур

 

Дати и Цени:

19.11.2019 – 01.12.2019 – 1 790 евро
03.12.2019 – 15.12.2019– 1 790 евро
12.01.2020 – 24.01.2020 – 1 790 евро
31.01.2020 – 12.02.2020 – 1 790 евро
10.03.2020 – 22.03.2020 – 1 790 евро

 

Цени на човек в евро на база настаняване в двойна стая.

Настаняване в единична стая се доплаща.

 

Хотели:

 • Настаняване в Бангкок в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Сингапур в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване в Камбоджа в хотел 4* на база нощувка и закуска
 • Настаняване на о-в Пукет в хотел 4* на база нощувка и закуска

 

Допълнителна информация:

 • Български граждани пътуват до Индонезия без визи. Нужен е само задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане
 • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата
 • Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 • Категоризацията на хотелите /понякога/ се различава от тази в Европа
 • В хотела в Сингапур лично се доплаща градска такса /на място/

 

 

 

 

 

Търсене

Контакти

 Стара Загора 6000 
  ул. Христо Ботев 52
 Виж на карта
042 925354
0883 660030; 0888522205
 Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
adventureplus.bg

РАБОТНО ВРЕМЕ:

пон.-петък - 10:00 - 18:00

© 2017 - Адвенчър плюс. Уеб дизайн от CreateDesigns